English | فارسی | عربی 
   ParsTradeShow تماس با   ParsTradeShow صفحه نخست   ParsTradeShow راهنمای استفاده از
 
  صفحه نخست   فهرست شرکتها   نمايشگاهها   نگارخانه ها   اخبار   درباره ما  
ورود اعضا  ثبت نام
 
 

بازگشت به صفحه فهرست اخبار
 پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با سه روز تأخیر آغاز می‌شود
 اخبار سال

 گروههای خبری
استانی
خارجی
صنعتی
فرهنگی
هنری
 
۱۲ شهریور ۱۳۸۶
پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم که قرار بود 19 شهریور آغاز شود، بنا به دلایلی از جمله مشکلات مربوط به محل برگزاری نمایشگاه، 22 شهریور مصادف با اول ماه مبارک رمضان در مصلای تهران افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، دومین نشست خبری نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با حضور ناصر گلدوزها، معاون نمایشگاه، سیدعلی رضا فیض اصفهانی، مسئول نشر مکتوب، رحیم قربانی، مدیر بخش دانشگاهی، محمدتقی میرزاجانی، مدیر بخش محافل و مراسم، محمد بابایی، مدیر بخش نهادها و مؤسسات، سعید سالاریان، مدیر بخش نشر الکترونیک، سعید بهمنی، مسئول کمیته پژوهش، محمد فاکر میبدی، مسئول بخش حوزه نمایشگاه و هادی‌زاده، مدیر روابط عمومی پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم بعد از ظهر امروز در محل مرکز ترویج و توسعه فعالیت‌های قرآنی برگزار شد.
در ابتدای این نشست گلدوزها گفت: محدودیت‌هایی برایمان پیش آمد که جدول زمان‌بندی نمایشگاه سه روز عقب افتاد.
وی افزود: فراخوانی برای ارسال آثار نداشته‌ایم، اما از امروز تا 20 شهریور هنرمندان می‌توانند در رشته‌های خوشنویسی و هنرهای تجسمی آثارشان را به نشانی مرکز فعالیت‌های قرآنی ارسال کنند.
سپس فیض اصفهانی، مسئول نشر مکتوب نمایشگاه قرآن گفت: اصولاً هر تجمع و تشکیلاتی نارضایتی‌هایی را در پی دارد، اما من امیدوارم امسال نارضایتی‌ها را در مورد نمایشگاه به حداقل برسانیم.
وی افزود: سال گذشته 134 ناشر و حدود 35 عرضه‌کننده محصولات قرآنی حضور داشتند که امسال 185 ناشر و 100 عرضه‌کننده محصولات فرهنگی حضور پیدا کرده‌اند. این محصولات همه بر پایه علوم قرآنی، خطاطی و تذهیب به نمایش درمی‌آید. ما امسال قریب به 4 هزار متر مربع فضا را در این بخش به خود اختصاص داده‌ایم که در رواق شرقی مصلی محصولات فرهنگی ارائه خواهد شد.
همچینین قربانی مدیر بخش دانشگاهی پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم گفت: بخش دانشگاهی بزرگترین اعتلاف قرآنی نهادهای دانشگاهی است که امسال در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم اتفاق خواهد افتاد. تمام مراحل پیگیری امور چه برنامه‌ریزی کارشناسی و تصویب برنمه‌ها با حضور 15 نهاد و سازمان و وزارتخانه تشکیل شد و طی 14 جلسه برنامه‌های این بخش آماده شد. 30 غرفه در 1100 متر مربع مساحت در این بخش وجود دارد که نسبت به سال گذشته بیش از دو برابر شده است و از نظر نهادهای همکاری‌کننده نیز بیش از دو برابر شده است.
وی با بیان این‌که شعار این بخش «قرآن محور اتحاد و انسجام اسلامی دانشگاهیان» است، درباره بخش دانشگاهی گفت: در واقع این بخش ار سه قسمت تشکیل شده است: ارائه آثار و محصولات فاخر و معرفی فعالیت‌های قرآنی و عترت نهادها و سازمان‌های دانشگاهی، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی فعال و نمونه در زمینه فعالیت‌های قرآن و عترت و فعالیت‌های ویژه و تخصصی.
وی افزود:‌ در بخش ارائه آثار و محصولات فاخر و معرفی فعالیت‌های قرآنی و عترت نهادها و سازمان‌های دانشگاهی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، وزارت علوم تحقیقات و فن‌آوری، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، وزارت آموزش و پرورش (واحدهای آموزش عالی)، سازمان بسیج اساتید، جهاد دانشگاهی، سازمان بسیج دانشجویی، دبیرخانه دانشکده‌های علوم قرآنی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران، دانشگاه علوم انتظامی، دانشجویان خارج از کشور (دانشجویان خارجی)، مجمع کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور، دانشکده علوم حدیث حضور دارند. در بخش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی فعال و نمونه در زمینه فعالیت‌های قرآن و عترت نیز 14 دانشگاه و مراکز آموزش عالی و فعال که توسط نهادها و سازمان دانشگاهی معرفی می‌شوند بطور مستقل غرفه خواهند داشت: (مدرسه دانشجویی قرآن و عترت، کانون قرآن جامعه پزشکی، ستاد عمره دانشجویی، بسیج دانشجویی دانشگاه سوره، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات، دانشگاه قم، دانشکده فنی شریعتی، اساتید دانشگاه سوره).
وی به بخش فعالیت‌های ویژه و تخصصی اشاره کرد و گفت: پایان‌نامه‌های قرآنی، نشریات قرآنی، فعالیت‌های علمی و تخصصی، معرفی رشته‌‌ها و کتب تخصصی قرآن و عترت، غرفه هنری، فعالیت‌های ویژه سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی، از فعالیت‌های این بخش است.
قربانی گفت: برخی از فعالیت‌های ویژه و تخصصی بخش دانشگاهی پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم عبارتند از: میزگردهای معرفی و بررسی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها (5 میزگرد)، برگزاری جلسات دفاعیه پایان‌‌نامه‌های قرآنی (ده دفاعیه)، معرفی و تقدیر از پایان‌نامه‌های برتر قرآنی، برگزاری نشست‌های تخصصی موضوعی (ده نشست)، معرفی و تقدیر از نشریات قرآن و عترت دانشجویی، معرفی و تقدیر از مؤلفین و مترجمین کتب قرآن و عترت، معرفی و تقدیر از پژوهش‌‌گران قرآن و عترت دانشگاهی، معرفی و تقدیر از هنرمندان قرآن و عترت دانشگاهی، برگزاری اردوهای پیش‌دانشگاهی و حمایت از حضور جمعی دانشگاهیان در بخش
10- برگزاری مسابقات مختلف، شناسایی فعالان قرآن و عترت دانشگاهی، تقدیر و تکریم از پیشکسوتان و فعالان قرآن و عترت دانشگاه‌ها، انتشار ویژه‌نامه بخش دانشگاهی، برگزاری محفل عمومی انس با قرآن کریم، حمایت از دانشجویان بازدیدکننده از بخش دانشگاهی، انتشار خبرنامه روزانه ویژه بخش دانشگاهی (ندای دانش)، اجرای تئاتر، نمایش فیلم یا نماهنگ با مضامین قرآن و عترت، معرفی رشته‌‌های علوم قرآن و حدیث (ستاد بخش دانشگاهی).
وی گفت: اهداف بخش دانشگاهی پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از این قرار است: 1- معرفی، اطلاع‌رسانی و عرضه محصولات و شناسایی استعدادها، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاهیان در زمینه قرآن و عترت 2- ایجاد زمینه لازم جهت ارزیابی وضعیت فعالیت‌های قرآن و عترت مراکز آموزش عالی و دانشگاهیان و نوع و نحوه انجام فعالیت‌ها 3- ایجاد روحیه همکاری جهت انجام فعالیت‌های مشترک بین‌ نهادهای دانشگاهی در زمینه قرآن و عترت 4- ارتقای جایگاه قرآن و عترت در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی 5- شناخت خلاها و نیازهای فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی 6- ایجاد فضای رقابت سالم بین نهادها و سازمان‌های دانشگاهی در عرصه فعالیت‌های قرآن و عترت.
محمدتقی میرزاخانی، مدیر بخش محافل و مراسم نیز در این نشست گفت: برگزاری مراسم افتتاحیه در اول ماه رمضان مصادف با 22 شهریور در ساعت 9 صبح، تجلیل از خادمان قرآن کریم در شب میلاد امام حسن(ع) با ضور رییس جمهور و اختتامیه با حضور حدادعادل از جمله برنامه‌های این بخش است.
وی افزود: محور دوم فعالیت‌های این بخش مدیریت برنامه‌ریزی برگزاری همه نشست‌ها و مراسم‌های تخصصی و عمومی همه نمایشگاه است. قبل از نمایشگاه زمان‌بندی تمام نشست‌ها مشخص است و در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.
وی مراسم بزرگداشت سه شخصیت قرآنی آیت‌الله معرفت، آیت‌الله مشکینی و علی اربابی را که در عرصه علوم قرآنی و فن‌ تلاوت زحمات زیادی کشیدند از دیگر برنامه‌های این بخش عنوان کرد و گفت: در روز هشتم ماه رمضان مراسم تکریم از اربابی ساعت 8 تا 10 شب برگزار می‌شود. همچنین در 9 رمضان تجلیل از شخصیت قرآنی آیت‌الله مشکینی و در روزهای 16،17 و 18 رمضان جلسه تکریم و تحلیل از حضرت آیت‌الله معرفت با حضور اساتید مکرم برگزار خواهیم کرد. همچنین برای هر کدام از این شخصیت‌ها ویژه‌‌نامه‌ای منتشر می‌شود.
وی درباره محافل قرآنی گفت: ما هر روز به هنگام اذان مغرب و تلاوت قرآن و اجرای تعقیبات را اجرا می‌کنیم و بعد از آن محفل انسی شکل خواهد گرفت.
محمد بابایی مدیر بخش نهادها و مؤسسات پانزدهمین نمایشگاه قرآن کریم نیز در این نشست گفت: 114 فراخوان برای نهادهای دولتی و خصوصی قرآنی فرستاده شده که بعضی از این نهادها چند سالی در نمایشگاه، حضور نداشته و امسال امیدواریم حضور داشته باشند. سال گذشته 35 نهاد و امسال پیش‌بینی می‌شوند 40 نهاد حضور داشته باشند. نشست‌های تخصصی در این نهادها برگزار می‌شود و گزارشی از عملکرد خود را برای حاضران تشریح می‌کنند. قطعاً نتیجه این جلسات منجر به این می‌شود که نقایص این نهادها مرتفع بشود.
وی کم تحرک بودن این مؤسسات یکی از مشکلات این نهادها د‌انست و گفت: امیدواریم در این نمایشگاه بررسی شود. امسال یک غرفه فروش را در این بخش تدارک دیده‌ایم امیدواریم با این کار بتوانیم تحرکی را ایجاد کنیم. 1435 متر مربع مساحت این بخش است.
سعید سالاریان مدیر بخش نشر الکترونیک پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم نیز گفت: اولین وظیفه ما سازمان‌دهی شرکت‌های تولیدکننده محتوای الکترونیکی قرآن است که در قالب 70 شرکت فعالیت می‌کنند و 600 عنوان نرم‌افزار را عرضه می‌کنند. در نمایشگاه امسال 1200 متر مربع به این بخش اختصاص داده شده است کلیه مراحل ثبت‌نام واحدهای عرضه محصولات به عهده همین بخش است. بخش صوتی و تصویری نمایشگاه نیز به عهده این بخش نبوده که امسال عرضه‌کننده این بخش هم هستیم.
وی گفت: ایجاد فضای استفاده از اینترنت بی‌سیم از امکانات این بخش است که همه سرویس‌دهندگان الکترونیک از این سرویس استفاده می‌کنند. همچنین نمایش زنده فضای نمایشگاه روی سایت از دیگر کارهای ما است. این بخش بسیار ارزشمند است که در خارج از کشور مورد توجه بسیاری قرار می‌گیرد. ارائه نشست‌های تخصصی به صورت زنده روی سایت از دیگر فعالیت‌های ما است.
وی گفت: ایجاد ویدئو کنفرانس از دیگر خدمات این بخش است. همچنین یک فضای مجازی که برگزیده‌‌ها و برجسته‌های قرآنی به صورت یک موزه مجازی در تمام سال قابل دیدن است و نظرسنجی الکترونیکی که از مردم می‌خواهیم نظر خودشان را بدهند از دیگر امکانات سایت نمایشگاه است.
فاکر نیز در این نشست گفت: بخش حوزه یک بخش جدید است که در پانزدهمین نمایشگاه محقق شد. گرچه در مجموع شاید از نظر زمان دیر شده و ما حوزه‌ویان آن‌گونه که شایسته حوزه‌های علمیه است عمل نکنیم ولی امیدواریم همپای دیگران فعالیت کنیم.
وی گفت: این بخش از حوزه علمیه قم، حوزه علمیه اصفهان، حوزه علمیه خراسان و حوزه علمیه خواهران تشکیل شده است. به نمایش گذاشتن توانمندی‌ها و استعدادهای حوزویان در قالب مکتوب، نشست‌های علمی و توصیفی در زمینه‌‌های مختلف، برگزاری مسابقات قرآنی وعلم قرآنی، تکریم از پیشکسوتان آموزش قرآن در حوزه و برگزاری محفل انس با قرآن از برنامه‌های این بخش است.
مدیر بخش پژوهش نیز در پایان این نشست، گفت: در سال پیش بخش پژوهش تشکیل شد. حدود 25 نفردر داخل نمایشگاه ایفای نقش می‌کردند و حدود 50 نفر در نقش‌‌های ستادی حضور داشتند. سال گذشته بخش پژوهش بهترین بخش معرفی شد. این بخش خدمات محور تعریف شده است و نتایج پژوهش را اطلاع‌رسانی می‌کند.
وی افزود: هدف بخش پژوهش جلب مشارکت در سطح ملی و ارائه خدمات در تمامی سطوح بوده است. در بخش ستادی یک شورای پژوهش داریم که از پیش‌کسوتان تشکیل شده است و حدود 9 تا 10 نفر حضور دارند 4 کمیته استانی بخش پژوهش را پشتیبانی می‌کنند. این کمیته‌ها در قم، مشهد و اصفهان و تهران حدود 50 نشست علمی تشکیل خواهد شد.
وی در پایان گفت: داوری آثار قرآنی به استان‌ها محول شده است و نخبگان پژوهش کشور معرفی می‌شود. همچنین در این بخش 3 تا 4 هزار اثر قرآنی را به نمایش می‌گذاریم.

منبع : خبرگزاری فارس
خبر قبلخبر بعد
آموزش ويولن، سلفژ، تنظيم و آهنگ سازي
سايت ساز كارا - ابزار طراحي سايت
بنياد نيكوكاري رايحه
نرم افزار مديريت ارتباط با مشتري - KARACRM
دستگاه حضور و غياب
دستگاه حضور و غياب ارزان
نرم ا فزار انبارداري
دستگاه حضور و غياب
نرم افزار CRM
قفل كابينتي - استخري
نرم افزار مدرسه
دستگيره اثرانگشتي - كارتي
دستگاه كنترل تردد
طراحي سايت
گيت ورود و خروج
نرم افزار حضور و غياب تحت وب
اپ موبايل حضور و غياب