English | فارسی | عربی 
   ParsTradeShow تماس با   ParsTradeShow صفحه نخست   ParsTradeShow راهنمای استفاده از
 
  صفحه نخست   فهرست شرکتها   نمايشگاهها   نگارخانه ها   اخبار   درباره ما  
ورود اعضا  ثبت نام
 
 

بازگشت به صفحه فهرست اخبار
 /گزارش هفتمین روز نمایشگاه کتاب/
 اخبار سال

 گروههای خبری
استانی
خارجی
صنعتی
فرهنگی
هنری
 
۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۹
روز هفتم؛ روز بازدیدکنندگان غیرتهرانی

حضور پررنگ بازدیدکنندگان از شهرهای سراسر کشور، مهم‌ترین ویژگی هفتین روز برپایی بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بود.

به گزارش خبرگزاری فارس، هفتمین روز از برپای بیست و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران را می توان روز بازدیدکنندگان غیر تهرانی نامید، چرا که از همان ساعات اولیه صبح که هنوز چند ساعتی تا بازگشایی درهای سالن ها(10صبح) باقی مانده بود، گروه ها و کاروان های علاقه مندان کتاب را که از سراسر کشور خود را به مصلی بزرگ امام خمینی (ره) رسانده و در گوشه و کنار محوطه مصلی به انتظار بازگشایی درهای سالن ها اطراق کرده بودند، می شد دید.
جمعیت بازدیدکنندگان تهرانی در ساعات پیش از ظهر چندان چشمگیر نبود و این موضوع را می شد از کم ترافیک بودن خیابان های اطراف مصلی در این ساعات فهمید.
البته در ساعات عصرگاهی و تعطیلی ادارات و موسسات مختلف دوباره ترافیک درخیابان های اطراف مصلی شدید تر و به حجم جمعیت داخل سالن ها هم به مرور افزوده شد. با این حال، روز هفتم برپایی نمایشگاه کتاب تقریبا یک روز عادی به شمار می رفت که تکاپوی ناشران برای جذب مشتری های بیشتر و جست و جوی بازدیدکنندگان برای یافتن کتاب های مورد علاقه خود از ویژگی های اصلی آن بود.
از حاشیه های این روز می توان به اختلال در دستگاه‌های کارت‌خوان‌ اشاره کرد که تعدادی از غرفه‌داران سالن ناشران عمومی و همچنین ناشران دانشگاهی به آن اعتراض داشتند.
این عده می گفتند کارت‌خوان‌ غرفه شان از بعدازظهر روز قبل (دوشنبه، 20 اردیبهشت‌) دچار اختلال شده‌ است.
قطع و وصلی دستگاه های کارت خوان در چند غرفه‌ انتشارات دانشگاهی از جمله پیام نور و شهر آب گزارش شد و غرفه‌داران مؤسسه‌ تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) و انتشارات صدرا در سالن ناشران عمومی هم اعلام کردند دستگاه‌های کارت‌خوان‌ غرفه آن ها بعدازظهر روز قبل قطع بوده و به ‌رغم این‌که یکی از کارت‌خوان‌های‌شان وصل شده، یکی دیگر از دستگاه‌های کارت‌خوان همچنان قطع است.
ناشران دیگری هم در بخش عمومی از قطع و وصلی دستگاه‌های کارت‌خوان گله داشتند. ناشران این وضعیت را در فروش خود موثر می دانستند و دانشجویان هم که بیشترین استفاده کنندگان از کارت و بن الکترونیکی برای خرید کتاب هستند از این موضوع شاکی بودند.
روز هفتم برای کتاب دوستان استان های مختلف کشور هم خبری کتابی خوب داشت و آن اعلام برنامه نمایشگاه‌های کتاب استانی در سال 89 بود.
در خبری به نقل ازموسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران، برنامه نمایشگاه‌های استانی کتاب در سال جاری را اعلام و در آن اعلام شد امسال 24 نمایشگاه استانی کتاب در ایران برگزار می‌شود که نخستین آن پس از پایان نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 5 تا 11 خرداد در بجنورد برپا خواهد شد. دیگر نمایشگاه‌های استانی کتاب در فصل های بهار و تابستان در استان های سمنان از 17 تا 23 خرداد، مرکزی از30 خرداد تا 5 تیر، کردستان از 10 تا 16 تیر، گیلان از 10 تا 20 مرداد و چهارمحال بختیاری از 24 تا 30 شهریور برگزار می‌شود. در فصل های پاییز و زمستان نمایشگاه‌های استانی کتاب در آذربایجان شرقی از 5 تا 11 مهر، اردبیل از 3 تا 9 مهر، آذر بایجان غربی از 15 تا 21 مهر ، زنجان از 25 مهر تا 1 آبان، قزوین 5 تا 11 آبان، فارس از 15 تا 21 آبان، کرمان از 25 تا 1 آذر، خراسان جنوبی از 7 تا 13 آذر، گلستان از 9 تا 15 آذر، لرستان از 14 تا 20 آذر، هرمزگان از 4 تا 10 دی، خوزستان از 18 تا 24 دی، بوشهر از 27 تا 3 بهمن، مازندران از 11 تا 17 بهمن، سیستان و بلوچستان از 27 تا 3 اسفند، یزد از 4 تا 10 اسفند و ایلام 10 تا 16 اسفند برپا می‌شود. همچنین استان اصفهان در آخرین ماه سال 1389 از 10 تا 20 اسفند میزبان نمایشگاه کتاب خواهد بود.
در بخش نشست های حاشیه ای نمایشگاه هم در روز هفتم چند نشست فرهنگی و ادبی برگزار شد. از جمله در سرای اهل قلم مراسم رونمایی از کتاب«مسئله 22 خرداد نبود مسئله 22 بهمن بود »با حضور شاعران و اهالی فرهنگ ادب برگزار شد.
در این مراسم علی محمد مؤدب، میلاد عرفان‌پور، علی داوودی و کاظم رستمی شعرهایی درباره حوادث سیاسی اخیر خواندند.
در غرفه دیدار خانه کتاب ایران هم سه نشست؛«نقد و بررسی کتاب اخلاق در نگاه مولانا»،«نقد و بررسی کتاب خاطرات بی تاویل»و«نقد و بررسی کتاب فهرست نویسی و سازماندهی منابع دیجیتالی» با حضور مولفان این این آثار؛ مهناز قانعی خوزانی، شراره کامرانی، زهیر حیاتی و علی اکبر خاصه و کارشناسان؛ سید هدایت جلیلی، نصرالله حکمت، محمود سنجری، جواد محقق، مهدی علیپور حافظی و محسن حاجی زین العابدینی نقد و بررسی شد.
کتاب های یادشده آثار برگزیده و شایسته تقدیر در فصول مختلف سال گذشته بودند.

منبع : فارس
خبر قبلخبر بعد
دستگاه حضور و غياب
آموزش ويولن، سلفژ، تنظيم و آهنگ سازي
سايت ساز كارا - ابزار طراحي سايت
بنياد نيكوكاري رايحه
نرم افزار مديريت ارتباط با مشتري - KARACRM
دستگاه حضور و غياب
دستگاه حضور و غياب ارزان
نرم ا فزار انبارداري
دستگاه حضور و غياب
نرم افزار CRM
قفل كابينتي - استخري
نرم افزار مدرسه
دستگيره اثرانگشتي - كارتي
دستگاه كنترل تردد
طراحي سايت
گيت ورود و خروج
نرم افزار حضور و غياب تحت وب
اپ موبايل حضور و غياب