English | فارسی | عربی 
   ParsTradeShow تماس با   ParsTradeShow صفحه نخست   ParsTradeShow راهنمای استفاده از
 
  صفحه نخست   فهرست شرکتها   نمايشگاهها   نگارخانه ها   اخبار   درباره ما  
ورود اعضا  ثبت نام
 
 

بازگشت به صفحه فهرست اخبار
 مشاور بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران:
 اخبار سال

 گروههای خبری
استانی
خارجی
صنعتی
فرهنگی
هنری
 
۱۳ تیر ۱۳۸۹
بنگاه‌های اقتصادی سراغ ایزو 26000 بروند

مشاور بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران با تاکید بر مسئولیت‌پذیری اجتماعی بنگاه‌های تولیدی گفت: بنگاه‌های اقتصادی باید زودتر به سراغ ایزو 26000 بروند.

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، سیدحسن افتخاریان ظهر امروز در همایش تدوین بسته حمایتی در ایجاد و توسعه کنسرسیوم صادراتی که توسط سازمان بازرگانی مازندران، اتاق بازرگانی و اتحادیه صادرکنندگان استان برگزار شد به چگونگی روند رقابت واحدهای تولیدی با بازار جهانی پرداخت.
وی با اشاره به اینکه تعریف بنگاه‌های کوچک باید بازخوانی شود، تصریح کرد: بنگاه‌های کوچک در دنیا بیشتر به واحدهایی اطلاق می‌شود که نیازهای داخلی را برطرف کند.
افتخاریان خواستار تعریف دوباره بنگاه‌های زودبازده توسط کشورهای اسلامی شد و خاطرنشان کرد: برای به دست آوردن بازارهای دنیا باید به دیپلماسی کسب و کار نیز توجه کافی شود.
مشاور بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران با اعلام اینکه کشورمان 3 هزار واحد قطعه ساز دارد، خواستار تشکیل کنسرسیوم‌های صادراتی در این بخش و دیگر بخش‌های تولیدی برای رقابت آسان با بازار دنیا شد.
وی با تاکید بر اینکه دولت در بسیاری از کشورهای به سراغ بنگاه‌ها و سرمایه‌دارها می‌رود، یادآور شد: اگر این مسئله برعکس شود، نتیجه معکوس می‌دهد.
افتخاریان دو هدف عمده سازمان تجارت جهانی در راه‌اندازی بازارهای صادراتی را عدم تخریب محیط زیست و رعایت اخلاق حرفه‌ای در صادرات به شرط محدود نشدن واردات برشمرد.
وی با اعلام اینکه همه واحدها باید به دنبال ایزو 26 هزار بروند، مسئولیت پذیری اجتماعی را هدف عمده این ایزو برشمرد و اعلام کرد: در کشور کره جنوبی این پروژه به صورت طرح ملی دنبال می‌شود.
افتخاریان با اشاره به اینکه سلیقه‌‌گرایی در حال تغییر است، افزود: بیشتر مشاهده می‌شود که سلیقه در حال تغییر نیست بلکه شرکت‌های زیرک دست به این کار می‌زنند به طوری که با ساخت محصول جدید وانمود به سلیقه‌گرایی می‌کنند.
مشاور بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران با تاکید بر اینکه بازاریابی شبانه‌روزی در دستور کار بنگاه‌های زودبازده در دنیا قرار دارد، یادآور شد: کار کردن در سطوح جهانی، تسلط بر مهارت‌های ارتباطی و پشتکار در امر صادرات از شرط‌‌های صادرات پویا است.
وی در پایان از آرژانتین، برزیل، شیلی، دانمارک، هندوستان، ایتالیا، اردون، مراکش، اسپانیا، تونس و ترکیه به عنوان کشورهای موفق در ایجاد کنسرسیوم صادراتی یاد کرد.

منبع : فارس
خبر قبلخبر بعد
آموزش ويولن، سلفژ، تنظيم و آهنگ سازي
سايت ساز كارا - ابزار طراحي سايت
بنياد نيكوكاري رايحه
نرم افزار مديريت ارتباط با مشتري - KARACRM
دستگاه حضور و غياب
دستگاه حضور و غياب ارزان
نرم ا فزار انبارداري
دستگاه حضور و غياب
نرم افزار CRM
قفل كابينتي - استخري
نرم افزار مدرسه
دستگيره اثرانگشتي - كارتي
دستگاه كنترل تردد
طراحي سايت
گيت ورود و خروج
نرم افزار حضور و غياب تحت وب
اپ موبايل حضور و غياب