English | فارسی | عربی 
   ParsTradeShow تماس با   ParsTradeShow صفحه نخست   ParsTradeShow راهنمای استفاده از
 
  صفحه نخست   فهرست شرکتها   نمايشگاهها   نگارخانه ها   اخبار   درباره ما  
ورود اعضا  ثبت نام
 
 

بازگشت به صفحه فهرست اخبار
 پنجمین نمایشگاه سراسری هنرهای سنتی و صنایع دستی
 اخبار سال

 گروههای خبری
استانی
خارجی
صنعتی
فرهنگی
هنری
 
۰۳ شهریور ۱۳۸۶
معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی از برگزاری پنجمین نمایشگاه سراسری هنرهای سنتی و صنایع دستی در اراک خبر داد.

قاسم کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک افزود: هدف از برگزاری نمایشگاه باروری فرهنگی صنایع دستی، حفظ، نگهداری و اشاعه هنرهای سنتی، رونق اقتصادگران، حمایت از هنرمندان و آشنایی مردم با ارزش‌های فرهنگی و هنرهای اصیل و سنتی است.
وی با بیان اینکه پنجمین نمایشگاه صنایع دستی استان مرکزی با مشارکت بخش خصوصی در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی استان برگزار می‌شود گفت: از 210 غرفه این نمایشگاه 70 غرفه متعلق به هنرمندان استان مرکزی است و سهم هر استان حدود 5 غرفه است.
معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی با اشاره به اینکه غرفه‌ها براساس نیاز و وسعت آثار ارائه شده توسط هنرمندان ارائه خواهد شد اظهار کرد: این نمایشگاه از 5 لغایت 9 ماه جاری در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی استان مرکزی دایر می‌شود.
قاسمی در بخش دیگری از سخنان خود از احداث شهرک صنایع دستی در استان خبرداد و گفت: همچنین اتحادیه صنایع دستی نیز به عنوان یک ضرورت در دستور کار حوزه معاونت صنایع دستی استان مرکزی قرار گرفته است که بزودی تشکیل خواهد شد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر 10 اتحادیه صنایع دستی با 8 زیر مجموعه در استان مرکزی فعالیت می‌کنند و درصدد هستیم از طریق اتحادیه بحث بیمه هنرمندان را به صورت جدی پیگیری کنیم.
معاونت صنایع دستی استان مرکزی ایجاد بازارچه‌های صنایع دستی در تمام شهرستان‌ها و اجرای سیاست‌های حمایتی از هنرمندان را از دیگر برنامه‌های این اتحادیه اعلام کرد و افزود: در حال حاضر 4 هزار هنرمند خانگی و کارگاهی در استان مرکزی فعالیت می‌کنند و این هنرمندان در رشته‌های آثار چوبی، فلزی سفال، کتاب و نگارگری، دست‌بافته‌های سنتی، جاجیم و گلیم برجسته محصولات خود را به بازار عرضه می‌کنند.
قاسمی در ادامه با بیان اینکه امروزه امکانات گسترده‌ای در زمینه فروش داخلی و صدور صنایع دستی به کشورهای خارجی به وجود آمده است و این مهم می‌تواند در مبارزه با انواع بیکاری موثر باشد افزود: برای اینکه موقعیت‌ها و زمینه‌های مناسب را از دست ندهیم بهترین راهکارها توسعه آموزش در روستاها است که این امر می‌‌تواند نقش مهمی در ایجاد اشتغال داشته باشد.
قاسمی گفت: در حال حاضر نیز تعداد زیادی از روستائیان، کشاورزان و خانواده‌های آنها با پرداختن به صنایع دستی و تولید محصولاتی مانند قالی، گلیم، دست‌بافت‌های سنتی، آثار چوبی و سفال به درآمد قابل توجهی دست یافته‌اند.

منبع : خبرگزاری فارس
خبر قبلخبر بعد
آموزش ويولن، سلفژ، تنظيم و آهنگ سازي
سايت ساز كارا - ابزار طراحي سايت
بنياد نيكوكاري رايحه
نرم افزار مديريت ارتباط با مشتري - KARACRM
دستگاه حضور و غياب
دستگاه حضور و غياب ارزان
نرم ا فزار انبارداري
دستگاه حضور و غياب
نرم افزار CRM
قفل كابينتي - استخري
نرم افزار مدرسه
دستگيره اثرانگشتي - كارتي
دستگاه كنترل تردد
طراحي سايت
گيت ورود و خروج
نرم افزار حضور و غياب تحت وب
اپ موبايل حضور و غياب