English | فارسی | عربی 
   ParsTradeShow تماس با   ParsTradeShow صفحه نخست   ParsTradeShow راهنمای استفاده از
 
  صفحه نخست   فهرست شرکتها   نمايشگاهها   نگارخانه ها   اخبار   درباره ما  
ورود اعضا  ثبت نام
 
 

بازگشت به صفحه فهرست اخبار
 نمایشگاه تخصصی کشاورزی در همدان گشایش یافت
 اخبار سال

 گروههای خبری
استانی
خارجی
صنعتی
فرهنگی
هنری
 
۱۵ مرداد ۱۳۸۷
سومین نمایشگاه تخصصی صنعت مرغداری، دامپروری و شیلات و پنجمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی، ماشین‌آلات، نهاده‌ها و سیستم‌های آبیاری در همدان گشایش یافت.

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، عصر امروز دبیر انجمن تولیدکنندگان ماشین‌آلات کشاورزی در آیین افتتاح این نمایشگاه گفت: هم‌اکنون در کشور یک میلیون هکتار سطح زیر‌کشت به صورت کاملاً مکانیزه وجود دارد و 5 میلیون هکتار نیز کشاورزی به صورت مکانیزه ناقص یا تعریف نشده وجود دارد.
فریدون گل‌افزا افزود: آمارها نشان می‌دهد هم‌اکنون 120 هزار تراکتور در کشور فعالیت می‌کنند که طول عمر مفید آنها 13 سال است.
وی با اشاره به سطح کم زمین‌های یکپارچه زیر‌کشت مکانیزه در کشور گفت: در دنیا میانگین مساحت بهره‌برداری زیر کشت مکانیزه از 20 سال گذشته تاکنون، از 10 هکتار به 60 هکتار افزایش پیدا کرده است، این در حالی است که اغلب زمین‌های زراعی مکانیزه در کشور زیر نیم هکتار مساحت دارند.
گل‌افزا تأکید کرد: یکی از اهداف مجموعه خانواده مکانیزاسیون این است که برای کشاورزی به سویی حرکت کند که کم‌ترین فشردگی خاک و کم‌ترین مصرف منابع آبی و مواد شیمیایی را دارا باشد.
وی تصریح کرد: استان همدان نشان داده است که پتانسیل رشد به سمت کشاورزی مکانیزاسیون را دارا است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در این مراسم گفت: همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران نامگذاری شده است و باید تقاضاها و درخواست‌هایمان در بخش کشاورزی را در حد این نام افزایش دهیم.
حسین رجبیان افزود: مدیران استان باید کشاورزی را به عنوان یکی از محورهای توسعه مد نظر داشته باشند و انتظار می‌رود در تلاش مضاعف و جهش قابل ملاحظه‌ای در این بخش صورت گیرد.
وی تصریح کرد: از نظر اعتباری سهم استان از اعتبارات ملی بسیار کم است و با تلاش و انگیزه کافی در این زمینه می‌توان سهمی خوبی از اعتبارات را کسب کرد.
رجبیان با اشاره به سطح کشت برخوردار از آبیاری مکانیزه گفت: 22 درصد از اراضی همدان زیر پوشش آبیاری تحت فشار قرار دارد که این میزان مقام نخست را در استان دارا است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان افزود: امروز بخش کشاورزی با مشکلات متعددی مواجه است، منابع کشاورزی کاهش پیدا کرده و کمبود ماشین‌آلات کشاورزی مناسب، گرانی ابزار و تحریم‌های احتمالی هزینه‌های کشت و داشت را بیشتر از برداشت کرده است.
وی تصریح کرد: البته با مدیریت، برنامه‌ریزی و زمینه‌سازی در بخش‌های مدیریت کشاورزی و طرح‌های حمایتی می‌توان امیدوار به توسعه مطلوب کشاورزی در آینده بود.
رجبیان یادآور شد: سعی بر این داریم تا در آینده نزدیک 10 هزار هکتار به آبیاری تحت فشار در استان اضافه شود و به همین منظور 14 میلیون ریال برای هر هکتار یارانه در نظر گرفته شده است.
وی سوق دادن امکانات ملی به سمت کشاورزی را یکی از راه‌های توسعه در این محور دانست و گفت: با استفاده از نیروهای متخصص فارغ‌التحصیل که توان عظیم در عرصه کارآفرینی دارند، می‌توان کشاورزی را ساماندهی کرد و در تولید محصولات کشاورزی گامی مؤثر برداشت.
رجبیان ایجاد تعاونی‌های تولید و اصلاح نظام‌بهره‌برداری را کانون محور اصلی تمام‌ فعالیت‌های مربوط به توسعه کشاورزی پایدار دانست و گفت: گذار از کشاورزی سنتی به کشاورزی نوین و سودآور از طریق اصلاح و ایجاد و توسعه تشکل‌های نوین و مناسب کشاورزی در ایران اصلی‌ترین حرکتی است که بیش از هر عامل دیگری می‌تواند در افزایش بهره‌وری و ارتقای همه‌جانبه عملکرد و به تبع آن توسعه پایدار بخش کشاورزی واقع شود.
وی اضافه کرد: در صورتی که تشکل‌های توانمندی داشته باشیم که نه صرفاً در حد نام بلکه کارآیی لازم را داشته باشند و دولت بتواند آنها را تحمل کند، بسیاری از مشکلات پیش‌روی کشاورزی حل خواهد شد.
رجبیان کمک اصحاب رسانه را در ترویج پروژه‌های نوین کشاورزی خواستار شد و تصریح کرد: یکپارچه‌سازی اراضی در سال‌های اخیر مورد توجه مسئولان جهاد کشاورزی قرار گرفته است و هدف آن افزایش میزان تولید در واحد سطح کشاورزی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان یادآور شد: امیدواریم تمرکز تولیدکنندگان به تولیدات محصولات استراتژیک، خودکفایی در این بخش را به دنبال داشته باشد.
در این مراسم سرپرست مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی کشور گفت: هرگاه به این نتیجه رسیدیم که در زمینه توسعه سطح و افزایش میزان زیرکشت دیگر قدرت مانور نداریم و نیز به جایی رسیدیم که دیگر راندمان تولید افزایش پیدا نمی‌کند، قطعاً یکی از روش‌های مهم و اثربخش این معضل مکانیزاسیون کشاورزی است.
عباس پاک‌نژاد افزود: اولین حلقه عملیاتی کردن مکانیزاسیون در دست سازندگان ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی است.
وی با اشاره به سال نوآوری و شکوفایی یادآور شد: انتظار این است که سازندگان ادوات کشاورزی با وجود مشکلات متعدد با نوآوری در این بخش، کیفیت و توسعه کشاورزی را افزایش دهند.
پاک‌نژاد وضعیت ساخت و تولید ادوات کشاورزی را مطلوب توصیف کرد و گفت: در عین حال به نظر می‌رسد در بخش کیفیت تمرکز بیشتری باید داشت و انتظار داریم با کاهش قیمت تمام شده به استفاده بیشتر از این ادوات کمک شود.
منبع : خبرگزاری فارس
خبر قبلخبر بعد
آموزش ويولن، سلفژ، تنظيم و آهنگ سازي
سايت ساز كارا - ابزار طراحي سايت
بنياد نيكوكاري رايحه
نرم افزار مديريت ارتباط با مشتري - KARACRM
دستگاه حضور و غياب
دستگاه حضور و غياب ارزان
نرم ا فزار انبارداري
دستگاه حضور و غياب
نرم افزار CRM
قفل كابينتي - استخري
نرم افزار مدرسه
دستگيره اثرانگشتي - كارتي
دستگاه كنترل تردد
طراحي سايت
گيت ورود و خروج
نرم افزار حضور و غياب تحت وب
اپ موبايل حضور و غياب