English | فارسی | عربی 
   ParsTradeShow تماس با   ParsTradeShow صفحه نخست   ParsTradeShow راهنمای استفاده از
 
  صفحه نخست   فهرست شرکتها   نمايشگاهها   نگارخانه ها   اخبار   درباره ما  
ورود اعضا  ثبت نام
 
 

بازگشت به صفحه فهرست اخبار
 معاون وزیر بازرگانی خبر داد:
 اخبار سال

 گروههای خبری
استانی
خارجی
صنعتی
فرهنگی
هنری
 
۲۵ اسفند ۱۳۸۸
اولویت پرداخت جوایز صادراتی به محصولات با فناوری بالا

رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: محصولات با فناوری بالا در سال جدید بالاترین میزان پرداخت جوایز صادرات را به خود اختصاص خواهد داد.

به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، بابک افقهی افزود: این درحالیست که در صادرات این نوع کالاها درانتهای اجرای برنامه دوم و سوم به ترتیب 9 و 43 میلیون دلار بوده است که نرخ رشد قابل توجهی محسوب می شود.
وی اضافه کرد: سهم محصولات با فناوری بالا از کل صادرات غیرنفتی کشور در برنامه چهارم توسعه 15 درصد هدف گذاری شده بود که خوشبختانه این میزان در سالهای اجرایی برنامه چهارم توسعه به 5/17 درصد رسید.
معاون وزیر بازرگانی درخصوص هدف گذاری صادرات محصولات با فناوری بالا در چشم انداز بیست ساله گفت: سهم صادرات این نوع کالاها از کل صادرات غیرنفتی کشور در برنامه پنجم، ششم و هفتم توسعه به ترتیب 25 ،35 و 50 درصد تعیین شده است که درصورت تحقق عملی، صادرات کالاهای با فناوری بالا روند رو به رشد خود را ادامه خواهد داد.
وی با اشاره به اینکه در سال جدید بالاترین میزان پرداخت جوایز صادرات را به خود اختصاص خواهد داد، گفت: هم اکنون سهم محصولات با فناوری بالا High Tech)) از جوایز صادراتی بیش از 5 درصد است.
وی افزود: صنایع هوا فضا، الکترونیکی و مخابراتی، ماشین های رایانه ای و اداری، داروسازی، ابزار دقیق، ماشین آلات الکترونیکی، ماشین آلات غیر الکترونیکی، شیمیایی و صنایع جنگ افزار 9 گروه صادراتی با فناوری بالا در دنیا هستند.
رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران اضافه کرد: در سال های 2001 تا 2007 ارزش صادرات محصولات با فناوری بالا در جهان 5 درصد افزایش داشته است که سهم بیشتر آن به محصولات با فناوری پیشرفته چین اختصاص دارد.
افقهی ادامه داد: همچنین در سال های 2001 تا 2007 صنایع الکترونیکی،‌ مخابراتی و رایانه ای به ترتیب بیشترین سهم یعنی 67 درصد از صادرات با فناوری بالای دنیا را به خود اختصاص دادند.
وی گفت:‌با کمک دفتر همکاری های فناوری ریاست جمهوری به تجاری سازی و توسعه صادرات با فناوری بالا ، کمک خواهیم کرد.
رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه در سال 2007 بیش از 98 درصد صادرات با فناوری بالا در اختیار 15 کشور بود اضافه کرد:‌اتحادیه اروپا، آمریکا و چین 75 درصد صادرات با فناوری پیشرفته را در اختیار دارند.
افقهی ادامه داد: در ایران سهم صادرات با فناوری بالا از کل صادرات طی برنامه دوم تا چهارم از 29 صدم درصد به 1 و 2 صدم درصد رسید و رشد متوسط سالانه آن 36 درصد بوده است.
معاون وزیر بازرگانی مشخص نبودن شاخصی که نمادی از فناوری باشد، تعریف نشدن فناوری برای صنایع و ورود قضاوت های شخصی و سلیقه ای در تبیین خط برش صنایع با فناوری پیشرفته، متوسط و پایین را مشکلاتی بیان کرد که طبقه بندی صنایع صادراتی براساس شدت فناوری ، با آن روبروست.
در ادامه این مراسم رئیس دفتر همکاری های فناوری ریاست جمهوری گفت: پس از 31 سال در تولید علم به جایگاهی رسیدیم که غربی ها اذعان می کنند ایران سال گذشته بالاترین نرخ رشد تولید علم را در دنیا به خود اختصاص داده و این نرخ رشد 11 برابر میانگین نرخ رشد تولید علم دنیا است.
حمیدرضا امیری نیا در مراسم انعقاد تفاهم نامه میان سازمان توسعه تجارت ایران و دفتر همکاریهای فناوری ریاست جمهوری افزود: در حوزه فناوری نانو در تولید علم جایگاه 14 دنیا از آن ایران است.
وی با بیان اینکه از 120 داروی با پایه فناوری بیوتکنولوژی، 20 دارو گران قیمت است اضافه کرد:‌ ایران توانسته است 9 دارو از این 20 دارو را تولید کند که 5 داروی تولیدی در آینده ای نزدیک وارد بازار خواهد شد.
امیری نیا اضافه کرد: ‌امروزه کشوری نظیر برزیل خواهان خرید داروهای صعب العلاج از ایران است.
رئیس دفتر همکاری های فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه در بخش خصوصی 110 شرکت فعال در صنعت هوایی داریم افزود:‌ 15 شرکت فعال در صنعت هوایی برای ارائه محصول به بازارهای جهانی آمادگی دارند.
امیری نیا با بیان اینکه فناوری بالا ارزش افزوده دارد اضافه کرد: در فناوری پیشرفته اشتغال زایی هوشمندانه خواهیم داشت که اشتغال زایی هوشمندانه اشتغال افراد نخبه کشور را به دنبال خواهد داشت.
این گزارش حاکی است سازمان توسعه تجارت ایران و دفتر همکاری های فناوری ریاست جمهوری به منظور حمایت از صادرات محصولات با فناوری بالا و پیشرفته تفاهم نامه ای را در محل این سازمان امضا کردند. این تفاهم نامه شامل کمک به توسعه صادارت محصولات با فناوری پیشرفته و برتر به ویژه محصولات شرکت ها و مراکز فناوری محور ایرانی به بازارهای هدف و ارتقاء سطح کیفی کالا و خدمات فناورانه است.

منبع : فارس
خبر قبلخبر بعد
آموزش ويولن، سلفژ، تنظيم و آهنگ سازي
سايت ساز كارا - ابزار طراحي سايت
بنياد نيكوكاري رايحه
نرم افزار مديريت ارتباط با مشتري - KARACRM
دستگاه حضور و غياب
دستگاه حضور و غياب ارزان
نرم ا فزار انبارداري
دستگاه حضور و غياب
نرم افزار CRM
قفل كابينتي - استخري
نرم افزار مدرسه
دستگيره اثرانگشتي - كارتي
دستگاه كنترل تردد
طراحي سايت
گيت ورود و خروج
نرم افزار حضور و غياب تحت وب
اپ موبايل حضور و غياب